Gekås Ullared – kæmpe lavprisvarehus i SverigeKan I lide at gå på jagt efter gode tilbud og sjove, nye produkter? Så finder I ikke noget bedre sted i Sverige end shoppingmekkaet Gekås Ullared.

Shopping i Gekås Ullared

3 stjernerBilligt legetøj, billigt værktøj, billigt hesteudstyr, billigt tøj, billigt havegrej, billigt slik – og meget, meget mere. Gekås Ullared i Sverige er det sikre sted at tage hen, hvis I kan lide at gå på opdagelse i gode tilbud og masser af spændende produkter, som I ikke anede, I havde brug for.

Det er svært helt at sammenligne Gekås Ullared med nogle butikker fra Danmark, men hvis du forestiller dig, at IKEA, Bauhaus, Normal og Biltema fik lyst til at lave en megabutik sammen – og så også lige sælge hesteudstyr, hundeudstyr, katteudstyr, fiskegrej, jagtudstyr, dyrefoder og tøj til hele familien – har du måske en nogenlunde idé om konceptet.

Parkering ved Gekås Ullared

Lad det være sagt med det samme: Gekås Ullared er ikke et sted, I lige kan fortage en lynvisit: Først og fremmest skal I finde et sted at sætte bilen – og selv om butikken har etableret hele 3.200 gratis parkeringspladser (heraf 1.375 under tag i parkeringshus), brugte vi ved vores seneste besøg i juli lang tid bare på at finde et sted at holde… for der er simpelthen bare voldsomt mange besøgende.

Det er ikke usædvanligt for svenskerne at tage en halv dags køretur for at besøg Gekås Ullared. Når I først er kommet ind i butikken, foregår færdslen også i ret tætte gange med masser af mennesker og store indkøbsvogne, så det tager ganske enkelt bare lang tid at komme fra afdeling til afdeling.

Planlæg jeres besøg i Gekås Ullared

Et besøg i Gekås Ullared kræver med andre ord tålmodighed hos både voksne og – nok især – børn. Hvis de ikke synes, at det er sjovt at gå på opdagelse i alverdens mere eller mindre praktiske produkter, så kan det hurtigt blive for overvældende – også selv om Gekås Ullared byder på en stor legetøjsafdeling med masser af både Lego, Playmobil, Pokémon og et kæmpe udvalg i både inde- og udeleg.

Gekås Ullareds egen statistik viser, at varehuset sælger 4,6 millioner stykke legetøj i løbet af et år – og det betyder faktisk, at hver 10. stykke legetøj, der sælges i Sverige, kommer fra Gekås Ullared.

Vi vil under alle omstændigheder anbefale jer som familie at have lagt en overordnet plan for, hvad I vil have ud af besøget (er I fx mest på jagt efter tøj, shampoo, værktøj, slik eller udstyr til kattene derhjemme), for ellers mister man simpelthen overblikket og ender med en følelse af at gå glip af noget.

Find de bedste tilbud hjemmefra

I kan til gengæld overraskende nok ikke forberede jer helt målrettet på, hvad I gerne vil købe (og hvad det koster), for Gekås Ullared holder stædigt fast i et princip om hverken at udsende tilbudsaviser eller have en hjemmeside med overblik over priser på varerne.

Tanken er, at det skal være spændende og overraskende at komme på besøg og kaste sig ud i tilbudsjagten hver eneste gang… og med næsten 5 millioner besøgende om året har dén ide måske vist sig slet ikke at være så tosset. I behøver dog ikke at komme helt uforberedte: Her har vi samlet lidt tips til, hvordan I alligevel kan danne jer et overblik over de bedste tilbud i Gekås Ullared inden jeres besøg, selv om I ikke har Gekås Ullareds tilbudsavis

 

VORES BEDSTE TIP:
Et besøg i Gekås Ullared kræver en stor indkøbsvogn – og dem er der masser af udenfor butikken. Som tilrejsende dansker kan det i disse Visakort-tider være en overraskelse at opdage, at vognene kun kan låses op med en svensk 10-krone, så sørg endelig for at have sådan en med… for de er nemlig ikke lige til at skaffe, når I først er fremme på parkeringspladsen. Kundeservice hos Gekås Ullared oplyser dog til Børnenes Sverige, at det er muligt at få udleveret en vognmønt ved kundeservicekassen (kundtjänst), som I finder, lige når I er kommet ind i varehuset.

ADRESSE – GEKÅS ULLARED:
Gekås Ullared
Danska vägen 13
311 60 Ullared

ÅBNINGSTIDER – GEKÅS ULLARED:
Find de aktuelle åbningstider for Gekås Ullared her.

KOORDINATER TIL BIL-GPS’EN:
N 57° 08′ 13”
E 12° 42′ 37

Print Friendly, PDF & Email