Hasselbacken – hotel i Stockholm


Anmeldelse: Er I til storbyferie kombineret med sjove aktiviteter og dejlig afslappet luksus? Så finder I ikke et meget bedre hotel i Stockholm centrum end Hasselbacken på øen Djurgården.


4 stjernerNogle af Stockholms største og mest børnevenlige turistattraktioner finder I på øen Djurgården: Forlystelsesparken Gröna Lund, det imponerende Vasa-museum, alle de eksotiske dyr i Aquaria Vattenmuseum, koncerthuset Circus Circus og naturligvis også frilandsmuseet Skansen. Centralt placeret i forhold til alle disse attraktioner ligger hotel Hasselbacken – og det er svært at forestille sig et mere oplagt udgangspunkt for nogle dejlige dage i Sveriges hovedstad.

Hotellet hører til blandt de ældste og mest traditionsrige i Stockholm, og hvis du synes, at navnet lyder en anelse bekendt, så er der nok noget om det: Det var lige præcis på dette sted, at de populære hasselback-kartofler blev opfundet for mange, mange år siden, dengang Hasselbacken fungerede som toprestaurant og kokkeskole for landets unge, lysende madtalenter.

Under vores ophold på Hasselbacken stødte vi kun på dejligt, imødekommende personale, som tog sig tid til at spørge vores seks-årige pige, hvad hun havde oplevet og til at kigge begejstret på hendes hjembragte souvenirs fra Stockholm. Værelserne på hotellet er store og rummelige og holdt i en klassisk stil. Hasselbacken er en dejlig base at komme hjem og slappe af på, når man har tilbragt en lang dag i Sveriges hovedstad. Prisniveauet for værelserne er i den højere ende, men der er slet ingen tvivl om, at I både kvalitetsmæssigt og beliggenhedsmæssigt får valuta for pengene.

VORES BEDSTE TIP:
Lad bilen stå, når I er ankommet til Hasselbacken. Først og fremmest er det supernemt at komme ind i byen med sporvognen, som afgår blot et stenkast fra hotellet – og for det andet ligger de mest oplagte attraktioner for børnefamilier stort set lige uden for den lille park, der omgiver Hasselbacken. Endelig er kampen om de ganske få parkeringspladser i området så intens, at I bestemt ikke kan være sikre på at finde et sted at parkere bilen, når I kommer tilbage.

HJEMMESIDE:
www.hasselbacken.com

ADRESSE:
Hotel Hasselbacken
Hazeliusbacken 20
100 55 Stockholm

KOORDINATER TIL BIL-GPS’EN:
N 59° 19′ 30.5076″
E 18° 5′ 56.3676″

Print Friendly, PDF & Email