Flatens Camping Hillerstorp



Anmeldelse: Ved en lavvandet sandstrand ligger Flatens Camping Hillerstorp – perfekt til overnatning ved High Chaparral. En hyggelig og børnevenlig campingplads, som er et rigtig godt udgangspunkt for ture i Småland og en oplagt mulighed for et besøg i High Chaparral. Camping i Sverige har aldrig være hyggeligere.

4 stjernerFlatens Camping Hillerstorp i Småland er en dejlig campingplads, som ligger direkte ud til den dejlige badesø Flaten i Småland. Pladsen ligger tæt på western-forlystelsesparken High Chaparral, klods op ad nationalparken Store Mosse – og så naturligvis direkte ud til en herlig, lavvandet sandstrand, hvor hele familien kan boltre sig dagen lang, når vejret er godt.

Vi boede i en af stedets større campinghytter, og den var af en fin standard. En hytte – eller “stuga”, som det hedder i Sverige – er et dejligt luksuriøst alternativ til at sove i telt, hvis man ikke lige har en campingvogn med på ferien og gerne vil tage en overnatning ved High Chaparral. Som det gælder på de fleste svenske campingpladser, er hytterne uden toilet og bad og kun med et minimalt køkken, så man må bruge pladsens fællesfaciliteter, når man skal vaske op, lave større måltider eller gå i bad (poletter til brusebad indgår i prisen for at bo på pladsen). Det fungerer helt fint og ungerne synes, at det er hyggeligt.

Af børnevenlige faciliteter på Flatens Camping Hillerstorp kan nævnes legeplads, minigolf, kanoudlejning og så selvfølgelig badestranden. Pladsen har et pænt udvalg af både store og små 4-personers hytter (det er køkkenfaciliteterne, der er forskellen på dem) – og så kan I naturligvis også vælge at bo i telt eller campingvogn, hvis I har brug for en overnatning ved High Chaparral.

 

VORES BEDSTE TIP:
Hvis I vil have rigtig glæde af søen, så skal I besøge Flatens Camping Hillerstorp fra midt i juli til midt i august, når den svenske sommer har varmet vandet lidt op. Book hytter i god tid. Placeringen tæt på westernbyen High Chaparral gør Flatens Camping Hillerstorp til en populær base i området.

HJEMMESIDE:
www.flatenscamping.se

ADRESSE:
Flatens Camping Hillerstorp
Uppebo
330 33 Hillerstorp

KOORDINATER TIL BIL-GPS’EN:
N 57° 21′ 29.2458″
E 13° 55′ 51.0666″

Print Friendly, PDF & Email