Gekås Ullared tilbud og gode shopping-tips


Er I på vej på shoppingtur i Gekås Ullared og har brug for et overblik over de bedste tilbud i Gekås Ullared? Se her, hvordan I får overblik over udvalget af varer og Gekås Ullared tilbud her.

Indkøb i Gekås Ullared

Det kæmpestore lavprisvarehus Gekås Ullared har siden åbningen haft et stålfast princip om hverken at udsende en tilbudsavis for Gekås Ullared eller på anden måde give et overblik over priser i Gekås Ullared. Tanken er, at det skal være en oplevelse – eller en slags opdagelsesrejse – at komme på besøg. Samtidig rummer varehuset så vanvittigt mange varer (over 100.000 forskellige), at et egentligt katalog ville være meget omfattende at kigge igennem.

Her finder du priser og udvalg i Gekås Ullared

Heldigvis er der alligevel særdeles fine muligheder for at forberede jeres shoppingtur i Gekås Ullared. Det populære varehus har nemlig mange trofaste gæster, der er gået sammen i flere store Facebook-grupper, hvor de deler billeder og oplevelser fra deres seneste ture til lavprisvarehuset. Det er en fantastisk effektiv måde at få et indblik i de mest attraktive tilbud og spotte nogle af de kup, som andre kunder har gjort i den seneste tid.

De aktive brugere i grupperne er også meget servicemindede, hvis du stiller et spørgsmål som fx: “Er der nogen, der kender priserne på “Lego Friends Forlystelsespark” hos Gekås Ullared” og så vedhæfter et billede af dit ønskede produkt, kan du næsten være sikker på, at du hurtigt får svar – måske endda af én, der er i varehuset netop nu.

Vi anbefaler især to Facebook-grupper, som er ganske aktive og som har mange brugere – selvfølgelig klart flest fra Sverige:

Ullared-snackis:
https://www.facebook.com/groups/135529276607399/

Ullared/Gekås utbud:
https://www.facebook.com/groups/225839547850339/

Fælles for begge grupper gælder det, at du skal godkendes af gruppernes moderatorer, før du bliver lukket ind. Kravet er typisk, at du skal have en Facebook-profil med billede, være oprettet på Facebook med både fornavn og efternavn og bo i Sverige, Danmark, Norge eller Finland.

Du kan også indimellem være heldig at finde udvalgte priser på nogle få, fremhævede varer på varehusets hjemmeside. Her samler Gekås Ullared nemlig indimellem nogle temaer med produkter til inspiration – og de er altid forsynet med aktuelle priser.

Du finder Gekås Ullareds inspirationstemaer her:
https://www.gekas.se/inspiration/

Print Friendly, PDF & Email