Gotteboet


Ved en rasteplads ved E4-motorvejen finder i den kæmpestore slikbutik Gotteboet, med masser af lækkert og billigt slik. Se adresse og GPS-koordinater på en af Sveriges største slikbutikker i bunden af denne artikel.

4 stjernerDe fleste danskere, der tager turen op gennem Sverige via E4-motorvejen, kender Slikflyet, der med sit karakteriske udseende lokker slikmunde til et stop på vejen. Men faktisk findes der tæt derpå (cirka 10 km derfra ved den næste afkørsel i sydlig retning) en endnu større slikbutik med bedre åbningstider og særdeles prangende udvalg af bland selv-slik: I Gotteboet kan I nemlig fylde slikposerne for blot 5,90 SEK pr. 100 gram – og SÅ får man altså meget sukker for pengene, skulle vi hilse og sige.

Gotteboet ligger ved E4-motorvejen ved afkørsel 72 (Skåneporten, Trafikplats Örkelljunga) og på samme rasteplads findes også en McDonalds, Statoil og en fisk- og vildtrestaurant. Der er cirka 30-45 minutters kørsel fra Helsingborg.

Slikket er enormt billigt i forhold til danske priser, der som oftest er tre gange så høje, og udvalget er virkelig imponerende med kassevis af forskelligt slik, nødder og chokolade. I tager jeres poser ved indgangen – og så er det ellers bare at vælge løs. Der er masser af parkeringspladser ved Gotteboet, og I kan betale med kreditkort/betalingskort.

De bedste oplevelser for børn i Sverige – se vores liste her!

 

SPÆNDENDE STEDER TÆT PÅ GOTTEBOET:
Markaryds Elgsafari (cirka 20 km)
Tykarpsgrotten (cirka 40 km)

VORES BEDSTE TIP:
Der både er kvalitetsslik og discountslik i det store udvalg, så det kan være en god idé lige at gå en enkelt tur rundt i Gotteboet og danne jer et overblik, inden I kaster jer over at blande posen. Ellers får I hurtigt fyldt op med noget, som I måske hurtigt bliver trætte af senere.

ADRESSE – GOTTEBOET:
I finder slikflyet ved Skåneporten – lige ved afkørsel 72 (Trafikplats Örkelljunga) på motorvej E4. Adressen er:
Gotteboet AB
Skåneporten 3
286 38 Örkelljunga

ÅBNINGSTIDER – GOTTEBOET:
10-18 alle dage (nytårsaften og midsommer 10–15)
Lukket 24., 25., 26. december og 1. januar.

KOORDINATER TIL BIL-GPS’EN:
N 56° 17′ 3.264″
E 13° 20′ 15.46″

Print Friendly, PDF & Email