Slikflyet / Godisflyget – adresse og åbningstider


Lige ud til E4-motorvejen i Sydsverige findes en dejlig oplevelse for alle slikmunde: Slikflyveren. Et helt fly fyldt med superbilligt slik. Se adresse, åbningstider og GPS-koordinater på flyveren med billigt slik i Sverige i bunden af denne artikel.

4 stjernerEt besøg hos Slikflyet (eller Godisflyget / Candy Airlines som det egentlig hedder) er for mange danskere en helt fast tradition, når turen går til Sverige. En times kørsel fra Helsingborg – ved E4-afkørsel 73 (Skånes Fagerhult) – står flyet på toppen af en bakke og lokker med bland-selv-slik til discountpriser. Prisen på slik hos Slikflyet er vanvittigt lave 6,90 SEK pr. 100 gram.

Det er enormt billigt i forhold til danske priser, der som oftest er fire gange så høje, og udvalget er overvældende. Hele den indre del af flyet er én lang gang med slikkasser stablet op på begge sider og der er omkring 400 forskellige varianter at vælge mellem. I tager jeres poser ved indgangen – og så er det ellers bare at vælge løs.

Et besøg hos Godisflyget er en fin måde at tanke lidt sukker op på, hvis ferien netop er startet og turen går nordpå i Sverige – eller måske som det sidste stop i Sverige på hjemrejsen. Der er masser af parkeringspladser lige ved Slikflyet, og I kan betale med kreditkort/betalingskort.

De bedste oplevelser for børn i Sverige – se vores liste her!

 

SPÆNDENDE STEDER TÆT PÅ SLIKFLYET:
Markaryds Elgsafari (cirka 10 km)
Tykarpsgrotten (cirka 35 km)

VORES BEDSTE TIP:
Der både er kvalitetsslik og discountslik i det store udvalg, så det er en god idé lige at gå en enkelt tur ned gennem gangen og danne jer et overblik, inden I kaster jer over at blande posen. Ellers får I hurtigt fyldt op med noget, som I måske hurtigt bliver trætte af senere.

ADRESSE – SLIKFLYET:
I finder slikflyet ved Skånes Fagerhult – lige ved afkørsel 73 på motorvej E4.
Adressen er Snapphaneallen 6, 280 40 Skånes Fagerhult

ÅBNINGSTIDER – SLIKFLYET:
Mandag-torsdag: 10.00 – 19.00
Fredag: 10.00 – 20.00
Lørdag-søndag: 10.00 – 19.00

KOORDINATER TIL BIL-GPS’EN:
N 56° 21′ 38.9772″
E 13° 28′ 32.1816″

Print Friendly, PDF & Email