Vildmarkshotellet – Kolmården


Anmeldelse: Kolmården er en fantastisk dyrepark – og stedets eget hotel, Vildmarkshotellet, byder på dejligt afslappende og indbydende oplevelser for hele familien. Én eller flere overnatninger her kan varmt anbefales, hvis I besøger dyreparken.


5 stjernerWauv! Sådan lyder det første ord fra vores seksårige pige, da vi træder ind på vores værelse på Vildmarkshotellet. Det er hverken den store seng, fjernsynet eller det glimrende badeværelse, der har tiltrukket sig hendes opmærksomhed – det er den helt forrygende udsigt over havet LIGE uden for vores vindue. Og også for voksne giver det nærmest et lille sug i maven, når man står heroppe på fjerde etage og nyder udsigten fra Vildmarkshotellet, som knejser fra toppen af et klippefremspring i Bråviken-bugten. Langt ude kan man skimte de store fragtskibe og lige neden for de granklædte klipper tøffer de lokale små fiskerjoller forbi.

Vildmarkshotellet er et herligt sted at bo. Det er bestemt ikke lavprisovernatning, men ret unikt er der både tale om et hotel af ganske høj nordisk kvalitet og samtidig et sted, hvor børn og børnefamilier i dén grad er i centrum. Hotellet er med sine 213 værelser ganske rummeligt, og mens der selvfølgelig også er de klassiske ‘voksenfaciliteter’ som fx bar, natklub, møderum, træningscenter m.m., så er ungerne mindst lige så velforsynede med kæmpe legerum, spilleområde, tv-hjørne (lige op ad restauranten) samt en perle af et vandland på de nederste etager. Samtidig arrangerer hotellet også løbende børneunderholdning (fx ballonklovn eller ansigtsmaling i foyeren). Som gæster får I adgang til gratis trådløst internet, som dækker fint over hele hotellet.

I forbindelse med flere af tilbuddene på hotellet, har I gratis adgang til Kolmården dyrepark, som vitterligt ligger lige uden for døren. Det er selvfølgelig dejligt bare at kunne vende tilbage til hotellet efter en lang dag blandt dyrene, og der er – ligesom i dyreparken – gjort meget ud af omgivelserne. Foyeren, restauranten og de andre fællesområder på hotellet er udført i en stil, der får tankerne til at søge i retningen af en afrikansk logde. Det er flot, det er hyggeligt for børnene og det er gennemført. Vildmarkshotellets restaurant er lagt an på børnefamilierne, og aftenerne byder på en stor buffet, hvor alle med stor sandsynlighed kan finde noget, de kan lide. Morgenmaden er ligeledes buffet i klassisk hotelstil, og det er aldeles glimrende og en fin start på en lang dag i Kolmården.

Vi var virkelig glade for vores ophold på Vildmarkshotellet og glæder os meget til at vende tilbage en anden gang.

VORES BEDSTE TIP:
Gå endelig ikke glip af en tur i hotellets badeområde – og lad jer ikke snyde af, at I kun umiddelbart kan se et mindre bassin og et spabad, når I kommer derind. Bare gå en tur ned ad vindeltrappen, så udfolder der sig et vaskeægte minibadeland med et stort hvirvelbassin, vandfald og adgang til en udendørspool.

HJEMMESIDE:
www.kolmarden.com/nya-vildmarkshotellet

ADRESSE:
Vildmarkshotellet
618 93 Kolmården

KOORDINATER TIL BIL-GPS’EN:
N 58° 39′ 31.2474″
E 16° 27′ 6.174″

Fotos i galleriet: Carl Swensson, Emil Hamlin og Rasmus Udsholt

Print Friendly, PDF & Email