Stockholmskortet


Går ferien til Stockholm, så vi vi varmt anbefale Stockholmskortet. Det giver adgang til masser af attraktioner, frie rejser med busser, tog og sporvogne og er hurtigt tjent ind igen.

5 stjernerHvis I planlægger én eller flere dage i Sveriges hovedstad – og har tænkt jer at tage rundt i byen og besøge museer, attraktioner og forlystelser – så er der masser af penge at spare på at købe et Stockholmskort til hele familien. Stockholmskortet er et rabat-/fribilletkort, som giver jer fri entre til 80 museer og attraktioner, frie rejser med lokaltrafikken (bus, tog og sporvogne), gratis havnerundfart i Stockholms imponerende havn og rabatter på sightseeingture.

Blandt de mange forskellige steder, hvor I kan anvende kortet, er topattraktionerne Gröna Lund, Skansen, Junibacken, Vasa-museet, Aquaria Vattenmuseum og endda også Tom Tits Experiment i Södertälje lidt uden for Stockholm.

Har I børn under seks år, følger de kvit og frit ind med jer, når I har købt et voksenkort. Børnekort (6-17 år) er markant billigere end voksenkort, men gælder kun ifølge med en voksen, der har Stockholmskortet (maks. tre børnekort pr. voksenkort).

Kortet aktiveres, første gang du bruges det – der bliver ganske enkelt skrevet dato og tid på. Derefter kan I frit slå jer løs i 1, 2, 3 eller 5 døgn, alt afhængig af hvilken type kort I har købt. Har du fx et 24 timers-kort, og aktiverer det klokken 15, så gælder det til klokken 15 den efterfølgende dag. Køber du fleredagskort, så gælder det de følgende dage (og kan altså ikke sættes i bero, når du først har aktiveret det). Vær opmærksom på, at Stockholmskortet kun gælder én gang pr. attraktion.

Stockholmskortet er det perfekte tilbud til jer, der gerne vil opleve Stockholms museer og attraktioner – og så er det er kæmpe frihed, at I bare kan hoppe af og på busser, tog og sporvogne, som I vil.

Vores bedste tip:
I kan faktisk købe kortet hjemmefra allerede nu – så slipper I for at skulle finde frem til en forhandler, når I egentlig bare vil i gang med at have det sjovt i Stockholm. I kan bestille på hjemmesiden herunder.

Hjemmeside:
Stockholmskortet

Priser:
Se hjemmeside

Print Friendly, PDF & Email