Flatenbadet Camping i Småland


Anmeldelse: Ved en lavvandet sandstrand ligger Flatenbadet Camping. En hyggelig og børnevenlig campingplads, som er et godt udgangspunkt for ture i Småland og en oplagt mulighed for overnatning ved High Chaparral. Camping i Sverige har aldrig være hyggeligere.

4 stjernerFlatenbadets Camping i Småland er en dejlig, familiedrevet campingplads, som ligger direkte ud til søen Flaten. Pladsen ligger blot 14 kilometer fra western-forlystelsesparken High Chaparral, klods op ad nationalparken Store Mosse – og så naturligvis direkte ud til en herlig, lavvandet sandstrand, hvor børnene kan boltre sig dagen lang, når vejret er godt.

Vi boede i en af stedets større campinghytter (det kostede 590 SEK pr. overnatning i højsæsonen) og den var af en rigtig fin standard. Som det gælder på de fleste svenske campingpladser er hytterne uden bad og kun med et minimalt køkken, så man må bruge pladsens fællesfaciliteter, når man skal vaske op eller gå i bad (det koster en svensk femkrone for et bad) – og det fungerer helt fint. Der er ikke adgang til trådløst internet.

Pladsen drives af Annelie Randow og hendes mand. De er et par rare, hyggelige og hjælpsomme mennesker og vores seksårige pige blev rigtig glad for dem på den korte tid, vi var på Flatenbadet. De virker meget vellidte blandt både gæster og i lokalsamfundet. Parret driver en kiosk, som både byder på de mest nødvendige campingting, slik, drikkevarer og en lille café med hjemmelavet mad – deres rejemadder kan anbefales. Spørg dem endelig til råds, hvis I har brug for et tip til en tur eller hjælp til noget på pladsen.

Af børnevenlige faciliteter på Flatenbadets Camping kan nævnes legeplads, minigolf, kanoudlejning (der skulle også være godt at fiske, hvis I har lyst til det) og så selvfølgelig badestranden. Pladsen har et pænt udvalg af både store og små 4-personers hytter (det er køkkenfaciliteterne, der er forskellen på dem) – og så kan I naturligvis også overnatte i telt eller campingvogn.

loading map - please wait...

Flatenbadet Camping 57.358124, 13.930852 Flatenbadet Camping

VORES BEDSTE TIP:
Hvis I vil have rigtig glæde af søen, så skal I besøge Flatenbadets Camping fra midt i juli til midt i august, når den svenske sommer har varmet vandet lidt op. Book hytter i god tid. Placeringen tæt på westernbyen High Chaparral gør Flatenbadets Camping til en populær base i området.

HJEMMESIDE:
www.flatenbadetscamping.se

ADRESSE:
Flatenbadets Stugor & Camping
Uppebo
330 33 Hillerstorp

KOORDINATER TIL BIL-GPS’EN:
N 57° 21′ 29.2458″
E 13° 55′ 51.0666″

Print Friendly, PDF & Email